Beste klanten,

Langs deze weg willen wij als team Planet Cake iedereen een goede gezondheid toewensen in deze moeilijke tijd. Ook voor ons als winkelier/banketbakkerij brengt dit veranderingen met zich mee. Daarom een paar mededelingen vanwege het coronavirus.

Wij streven ernaar dat Planet Cake openblijft voor onze klanten in deze moeilijke tijd. Wij hebben echter ook maatregelen genomen om de verspreiding tegen te gaan. Het Planet Cake Cafe is bij ons tot en met 20 mei gesloten. Voor de One Hour Cake Service kunt u niet meer bij ons binnen wachten. Bij de taart-besprekingen is er nu een ruimte gecreëerd van 1,5 meter afstand.

Onze openingstijden blijven ongewijzigd. Daarbij hebben wij sinds dit jaar een webshop om onze producten online aan te bieden of eetbare prints per post te versturen. Foto taarten kunt u eveneens gemakkelijk online bestellen en afhalen.

Voor taarten die al reeds geserveerd zijn kunnen wij meedenken naar andere oplossingen zoals verplaatsen, de taart aan te passen naar bijvoorbeeld een kleinere taart. Echter geven wij geen geld terug zoals aangegeven in de algemene voorwaarde taarten. Wij geven het bedrag in de vorm van een tegoedbon terug die geldig is voor 2 jaar.

Bedankt voor jullie tijd en begrip.

Team Planet Cake

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *