Algemene Voorwaarden Taarten

Om zowel u als klant en ons als ondernemer tevreden te stellen hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld waar beide partijen zich aan dienen te houden!

  1. Taarten dienen minimaal één week van te voren besteld te worden en bruidstaarten minimaal 2 weken! Met uitzondering van onze ” One Hour Cake Service Cakes ”  deze kunnen binnen een uur gemaakt worden!
  2. Als taarten besteld worden dient minimaal de helft van het totale bedrag als aanbetaling te worden voldaan. Een eventueel restant dient betaald te worden bij het afhalen. Zonder gehele betaling wordt de bestelling geannuleerd!
  3. Op het formulier staat een tijd aangegeven waarop u de taart kunt ophalen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de taart precies op het gewenste tijdstip klaar is, maar wij streven ernaar om dit tijdstip te halen! Kunt u zelf niet op het aangegeven tijdstip de taart ophalen dan kunt u tot sluitingstijd van de aangegeven dag de taart ophalen! Let Op! Niet voor sluitingstijd opgehaald betekent de volgende dag ophalen! Daarna komt de bestelling te vervallen en wordt geen aanbetaling geretourneerd!
  4. Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 3 dagen voor de aangegeven datum. U krijgt dan een tegoedbon van de (aan)betaling die één jaar geldig is. Voor annuleren binnen 3 dagen geldt geen restitutie van de (aan)betaling! Bruidstaarten kunnen uiterlijk 14 dagen voor de aangegeven datum geannuleerd worden. Er wordt echter altijd 40% van het totaalbedrag berekend, het restant wordt terugbetaald aan de klant!
  5. Versieringen en/of decoraties kunnen (enigszins) afwijken van de foto’s en plaatjes in de fotoboeken op onze internetsite!