4 Soorten taarten en 12 verschillende Smaken

Luchtige Cake

Zacht Traditioneel Hollands luchtig gebak en het biscuitgebak in de koelkast bewaren en dit gebak wordt gesneden in punten.

Biscuitgebak wordt gevuld met Crème Chantilly.

Amerikaanse cake

Keuze uit Vanille, Chocolade of Red Velvet cake.

Amerikaanse cake is een smeuïge compacte cake wat dezelfde structuur heeft als cupcakes. Deze cake buiten de koelkast bewaren en wordt in plakjes gesneden.

Amerikaanse cake wordt gevuld met botercrème.

Smaken vullingen

Aarbei, Banaan, kokos, ananas, kers, citroen, chocola, caramel, hazelnoot, vanille, framboos, mokka en mango

Fondant Taarten

Fondant Taarten worden gemaskeerd met ganache (witte chocolade met room) om de taart strak te bekleden fondant. 

*Boven de 25 graden Celsius wordt er geen gebruik gemaakt van ganache vanwege het smelttemperatuur van de ganache. Hierdoor zijn de fondant taarten ronder afgewerkt bij de randen.